torsdag den 28. april 2016

Tørrmuring med naturstein

Tørrmuring er å lage konstruksjoner med naturstein uten bruk av bindemiddel. Hvis man planlegger å opprette store beplantninger i nærheten av murer, bør man kontakte fagfolk. Trær som får store røtter, bør ikke . Vi er definitivt størst på naturstein i Agder og har et rikholdig sortiment av naturstein til tørrmur , støpemur, heller og mye mer.


En tørrmur bygger du uten å bruke mørtel. Vi importerer granitt og skifer fra .

Leverer noen naturstein beregnet for stabling med muskelkraft? For tørrmuring trenger du ikke bare en viss størrelse (håndstein), men du vil . Natursteinsmur: tørrmur i naturstein fra Steinspekteret. Skal i gang med en liten støttemur av naturstein , jeg er helt fersk på dette. Ved tørrmuring er vel dette mindre viktig, siden vannet da fritt kan . I tradisjonell tørrmuring er utgangspunktet universelle prinsipper for stabilisering av murverk.


Under traderingen påvirkes dette. Vegvesenets Håndbok V 2Tørrmuring med maskin. Klikk bildet under for å åpne håndboken.

Et tradisjonelt byggemateriale som ofte blir brukt til forblending er naturstein. Man kan bruke skifer og stein for tørrmuring , eller skifer og granitt som skjæres og. Proff Handstein mures opp dobbelt så fort som andre naturstein som er på markedet.


Vi er en ledende produsent og leverandør av handstein til tørrmuring og . Fra drenering og planering til tørrmuring og anlegg av hage. Vi restaurerer eldre murer og bygger nye stenmurer basert på gamle og tradisjonsrike prinsipper for tørrmuring. Murestein er betegnelsen på rå blokker og emner som fremkommer ved sprengning i mange typer bergarter og benyttes til tørrmuring og forblending. Ved vår fabrikk i Tjølling ved Larvik produserer vi naturstein til bruk i interiørsammenheng, til bygninger og i prosjektjobber.


Spesielt blir nordisk naturstein og . Vi leverer arbeid innen natursteinsmuring, med og uten gravemaskin. Se bilder for inspirasjon og referanser. Alle som er glade i naturstein kan nå se frem til en rykende fersk bok om . I de senere år er også naturstein blitt brukt mye til tørrmuring langs veger. Nå har hun blitt hektet på muring med naturstein , og har tatt turen til Dovre.


Totalt skal vi montere 7kvm. Heller i naturstein har lange tradisjoner i Norske hager og uterom. Trykk for å vise flere1Ingen flere . Tørrmuring går ut på å mure naturstein uten noen form for bindemiddel eller mørtel.

Dette er en type tradisjonshåndverk som går langt tilbake i . Ved muring av ildsted med pipe arbeider en med leire i kombinasjon med naturstein. Stort utvalg av gravstein, benkeplater og naturstein. Solesnes tørrmur er fra Jondal i Hardanger.


Fugemurt tørrmur med naturkant. Veiskjæring hvor en forholdsvis stor høydeforskjell mellom vei og tilstøtende terreng tas opp ved en støttemur i naturstein kombinert med bevokst skråning og.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg