mandag den 11. april 2016

Salg af fødevarer tilladelse

Hvis du vil sælge mad og drikke fra en cykel - fx kaffe, pandekager eller sandwiches - så. Du bør også undersøge, om du skal have en tilladelse hos kommunen. Vejboder med salg af hjemmelavet syltetøj og marmelade eller saft fremstillet af frugt.


Tilberedning og opbevaring af fødevarer , Tilberedning og opbevaring af . Der er ikke længere krav om, at en restaurations-eller fødevarevirksomhed skal have næringsbrev. Autorisationen betyder, at Fødevarestyrelsen har givet din virksomhed lov til at producere eller sælge fødevarer i et bestemt lokale, og at de tror på, at du og dine .

Det tænker jeg jo at man skal, hvis man starter en virksomhed op, men hvilke tilladelser kræver det? Om salg af fødevarer på fx markeder, dyrskuer og sportsstævner. Der er en række regler, man skal overholde, hvis man tilbereder og sælger mad fx på markeder . Jeg forstår reglerne omkring salg af alkohol, og spørgsmålet her er rettet.


Hvis du skal sælge fødevarer , så skal du have et fødevarecertifikat. Fødevarer af høj kvalitet og madlavning med fokus på det lokale, det danske . Under hensynstagen til den folkelige sundhed er det ikke tilladt at sælge fødevarer som slik, chokolade, alkohol og . I Aarhus Kommune kan du med en tilladelse sælge mad og drikkevarer i byens gader fra fx ladcykler, kassecykler, kaffeknallerter og food trucks . Tilladelse til håndtering af madvarer.

Du skal have tilladelse til at sætte et skilt op ved vejen. Da salg af fødevarer til nydelse på eller ved salgsstedet i lovens forstand er. Ved afgørelsen af, om der bør meddeles tilladelse til udlejning, lægges der vægt. Her kan du søge om tilladelse til mobilt gadesalg fra fx christianiacykler,.


Det er på nuværende tidspunkt ikke tilladt at sælge fra mobilt gadesalg i parker ejet af . Det bliver lovligt for private at sælge madretter videre til fremmede. Hidtil har private haft mulighed for at sælge fødevarer op til cirka ti gange . Restauranter og cafeer i Californien får lov til at sælge fødevarer med. Du må gerne lave kager i dit eget hjem og sælge til andre, det må bare ikke være din levevej og du skal vide at du selv har ansvaret for en god køkkenhygigejne . Hvis du har planer om at starte med at sælge pandekager eller vafler på gaden.


Denne bekendtgørelse omfatter mærkning og markedsføring af fødevarer bestemt til salg inden for De Europæiske Fællesskaber, jf. Fri bevægelighed for varer i Europa – frihandelsaftale, indberetning af varebevægelser. Ved salg (omførsel) af varer på offentlig vejareal, skal der ansøges om.


Ja, du må selvfølgelig gerne sælge ting, som du aldrig har fået brugt, eller som du har fået to af. Salg af både receptpligtig og håndkøbsmedicin kræver tilladelse fra Lægemiddelstyrelsen. Må jeg sælge åbne pakker med fødevarer ? Salg af frisk frugt og grøntsager ved vejen er en charmerende del af. Al stalddørssalg af animalske fødevarer skal være registreret hos . Det er Politiet der laver risikovurderinger, og giver tilladelse ved forsamling og ændring i.

Læs mere om salg af fødevarer i forbindelse med arrangementer her. Erhvervsvirksomheder som arbejder med fødevarer er påkrævet at. Undersøg om der er særlige krav til det, du vil producere og sælge. Vil du producere fødevarer , herunder kosttilsku skal du være . Før en landmand må sælge sine produkter som økologiske, skal han have gennemgået en.


Ved salg af fødevarer skal man ikke kun holde sig til de almindelige regler. Det kræver tilladelse og dokumentation at orientere forbrugeren om kreaturets race. Du skal søge om tilladelse hos Nordsjæl- lands Politi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg