torsdag den 21. april 2016

Kvalitetsdokument bkr

Ladda ner användbara dokument i vårt arkiv. Intyg gällande arbeten i våtutrymmet. Byggkeramikrådet ( BKR ) är den svenska kakelbranschens samlade. När badrummet är renoverat får du ett kvalitetsdokument av den . Enligt Bkr och GVK så förekommer det falska Våtrumsintyg och .

Behörigheten ger rätt att utfärda BKR ,s kvalitetsdokument vilket är en. Läs mer eller sök behöriga företag. BKR kan skriva efter ett korrekt . Plattsättare som utför tätskiktsarbete har . Respektive yrkesgrupp ska överlämna intyg och kvalitetsdokument till . Weber Monteringsanvisning för aktuellt tätskikt.


Alltid kvalitetsdokument för godkänt badrum.

Kostnadsfri offert ​​och hembesök. Rabatter på kakel, klinker och . Bilaga A ( original) och monteringsanvisning till Beställare. Dokumentet avser (ange antal) våtrum. Kopia och monteringsanvisning till. BKR har en förteckning över alla företag som uppfyller deras och.


Den som inte lämnar ett kvalitetsdokument har inte gjort färdigt sitt jobb. Kvalitetsdokument enligt BKR Bilaga A ska utfärdas av behörigt företag. Du måste lämna in ett kvalitetsdokument på utfört arbete.


Image result for kvalitetsdokument våtrum. Om du vill ha namn på en enskild hantverkare får du kontakta BKR. Ett behörigt företag har genomgått BKR :s kurser för plattsättare och arbetsledare och har. BKR , kvalitetsdokument hade utfärdats av fackmannen. Privatkonsumenten tvingades att nyttja våtrummen med stor försiktighet för att . I GVKs kvalitetsdokument för förkontroll säkerställer det GVK-auktoriserade företaget att våtutrymmet har rätt fall mot golvbrunn.


Vi är specialister på badrum och har våtrumscertifiering enligt BKR.

Våra arbetsledare har godkända utbildning i BKR teoretisk tätskiktskurs samt kurs 2 . BKR , s kvalitetsdokument vilket är en värdehandling som visar att ditt våtrum är byggt. BKR genomförde tillsammans med Säker. Byggwalle är ett certifierat företag för våtrumsbehörighet av BKR.


Du som kund får ett kvalitetsdokument på att ditt badrum är utfört efter branschens regler och . Vi är behöriga, utfärdat av BKR (byggkeramikrådet) länk finns längre ned.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg