fredag den 22. april 2016

Håndboldmål pris

Annoncer med Håndboldmål på DBA. Stort udvalg af Håndboldmål til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Køb og salg af Håndboldmål på DBA.


Find de bedste tilbud og billigste priser på nye og brugte varer indenfor Håndboldmål til salg på DBA.

Vi har håndboldmål i en virkelig god kvalitet. Perfekt til haven, boldbanen eller beboerforeningen. Køb håndboldmål til haven online her.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af håndboldmål Fodbold. Klik her og find den bedste pris nu! Indendørs håndboldmål 3xm - med forkortede netbøjler efter mål.


Fodbold - og håndboldmål til klub, foreninger og skoler.

Manager-shoppen tilbyder fodbold minimål og håndboldmål til klubber og. Lagerstatus: På fjernlager Leveringstid: 5-dage. Exit boldmål priser fra 49-kr.


Solide, funktionelle og elegante håndboldmål , der bygger på årelang. Håndboldnet og fangnet i rigtig god kvalitet samt tilbehør til håndbold. Et af de mest solgte håndboldmål.


Bestplay håndboldmål 240x160cm. Enkelt svingbart mod væg, og fylder minimalt. Meget stabilt med hjul, som er skånsomme mod gulvet. Fritstående håndboldmål i aluminium i 80x80mm profil. Special håndtering af fragt - ring venligst for pris.


Alle priser er x moms og levering. Tryk på billedet og det vises større med beskrivelse og pris eller information om hvordan du får. Super sterkt plastmål til klubb eller skolebruk.


Vil du have et Fodboldmål som HOLDER - så køb POWERSHOT målet.

Book din parkeringsplads i Københavns Lufthavne her. Når du booker online får du altid den bedste pris , og så er du tilmed sikret en plads til rejsen. UDrenge ( Håndboldmål m. sænket overligger) Spilletid: minutter.


Pris : ” Børne-rækker”: 1kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg