torsdag den 15. juni 2017

Dimensjoneringstabell takstoler

Den smyger seg så nær som mulig til de forlangte fri høyder, og spenner samtidig over hele bygnin-. Denne anvisningen viser dimensjonering og utførelse av takstoler i form av enkle. A- takstoler er på en måte en krysning mellom et skråisolert sperretak og et.


Tabell a – tabell l angir dimensjonering av taksperrer i enkle takkonstruksjoner. Uten bygging av takstoler ikke gjennomføres. På saltak struktur er nødvendig for å beregne størrelsen på sperrene, kuttet hjørner og lommer.

Forutsetninger: Sperrer med opplegg på yttervegg og mønedrager. Gitterdrager som brukes som bjelkelag, sperrer, åser eller som sekundærbæring i større bygg. Konstruksjonshøyde bør være ca.


Den angir materialer, dimensjonering med dimensjoneringstabeller og . Gitterbjelkene kan benyttes både som etasjeskillere eller tak hvor man stiller krav til bæreevne, lange spenn, brann – og lydtekniske egenskaper. Framstilling av takstoler på byggeplass kan være aktuelt til . Dimensjoneringstabellene kan brukes til både fagverk med buet undergurt og fagverk med tosidig fall. Det er viktig å teg- ne og dimensjonere taket i henhold til lokale reguleringer.

Prefabrikkerte takstoler er behandlet i Byggdetaljer 525. Dette bladet viser dimensjonering og utførelse av takstoler i form av enkle trekantrammer, som egner seg for framstilling på. Bladet viser dimensjoneringstabeller for fritt opplagte bjelker . Limtre dimensjoneringstabell. Det kan for eksempel også være åser av heltre som er understøttet av taksperrer av limtre eller takstoler.


Alternativ 1: Takstol av stål, KFHUB profiler. Ståldrageren bærer takstoler. Taket skal være dimensjoner for 650kg taklast. RKB: Et opplegg bør i utgangspunktet tilsvare.


Er dette tilstrekkelig bæring? Takstoler operere som grunnlag støtte av nesten alle typer tak. Anvisningen omtaler prinsipper for oppbygging og sammenføyning, materialer, dimensjonering med dimensjoneringstabeller og.


Kvalitetssikringssystemet er . Plantegning og dimensjoneringstabell - Levanger kommune. To anvisninger med dimensjoneringstabeller for bjelker og søyler av stål er nå. Se dimensjoneringstabeller på sidene og for den bærende taktroen.


Støyskjerm tett inntil vegen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg