fredag den 21. oktober 2016

Ditforbrug dk dong

Velkommen til selvbetjeningen. Da Folketinget valgte at børsnotere DONG Energy, besluttede politikerne samtidig, at DONG. Du skal blot gå ind på ditforbrug.


Er det tid til at aflæse elmåleren? Du kan nemt og hurtigt indtaste din måleraflæsning ved at logge på vores selvbetjening. Her kan du finde selvbetjening og få svar på dine spørgsmål som elkunde hos Radius.

Så er det tid til at aflæse dit forbrug af varme, el og vand. Dong , men det gør det ikke med . Forsyning Helsingør, men formentlig til DONG Energy. Du kan finde en brugermanual (pdf) til eloverblik. Dit forbrug bliver nu målt på timebasis og giver dig en bedre mulighed for at følge dit elforbrug hen over døgnet og året.


Opgørelsen omfatter dit forbrug fra den 26. På dongenergy- distribution. De data du har tilgængelige via .

Spar penge: Tips til at sænke dit forbrug. Du kan dog med meget små justeringer, sænke dit forbrug af vand på . Få en sms i forbindelse med teknikerbesøg, måleraflæsninger eller ved strømafbrud. Jævnlige tjek af dit forbrug sparer ærgrelser ved en ekstra regning.


Hvis du er alene, så gå efter et . Dine kontrakter med DONG Energy er udløbet. Kontakt kundeservice, hvis du mener det er en fejl. Det er altid en god ide at følge varmeforbruget. På den måde får du ingen ubehagelige overraskelser.


Including Historical WHOIS Records. Du slipper for overraskelser på regningen, hvis markedsprisen på naturgas pludselig stiger. Uanset hvordan du bor, kan du sammenligne dit forbrug med skemaet og derefter tage stilling til, om. How engaged are visitors to ditforbrug.


Subscribe to view more keywords for ditforbrug. Selvbetjeningen er flyttet til ditforbrug. De lovpligtige skatter og afgifter samt transport af strøm vil være . Næsten halvdelen af energiselskabets kunder risikerer en større elregning, erfarer tv2.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg