tirsdag den 18. oktober 2016

Refinansiere boliglån oppussing

Er boligen din verd mye mer enn hva du har i lån har du sikkerhet for å øke boliglånet. Det er stor enighet i folket om at oppussing av hytte og bolig er . Norske husholdninger bruker milliarder av kroner i året på oppussing , og trenden er stigende. Når du har bestemt deg for å pusse opp i boligen . Refinansiering av boliglån kan i hovedsak deles inn i tre kategorier:. Ved å finansiere kjøpet av for eksempel bil, båt og mc, eller oppussing for den del, med et .

I mange tilfeller kan det være lurt å refinansiere eller justere eksisterende lån. Hos Nordea hjelper vi deg med refinansiering av lån. Har verdien på boligen din økt, kan du refinansiere boliglånet ditt og låne mer til oppussing.


En ny, forenklet og mye raskere måte å søke boliglån. Prisen på oppussing varierer fra et par hundrelapper på tapet og. En verdivurdering vil kunne fastslå din boligs antatte verdi i dagens marked – enten du skal søke om nytt lån til oppussing , refinansiere , selge . Bedre vilkår på boliglånet ditt, eller øke eksisterende lån ? Vi kan hjelpe med begge deler.

Hvis du har lån i en annen bank, kan du flytte det til oss. Dette er en gunstig form for lån , ofte med markedets beste rente. Vestlandsbanken anbefaler kundene å ta opp mer lån med. For å søke om lån til oppussing med pant i boligen din må du sende inn en søknad om refinansiering.


Sammenlign ditt nåværende boliglån med andre banker. Bruk Lendos refinansieringskalkulator. Jeg har søkt om refinansiering av lån for å få bedre rente.


Huset har steget en del i verdig siden jeg tok opp dette lånet. Jeg søkte ikke om noe mer enn det jeg . Du kan refinansiere ved å samle flere mindre smålån. Av og til kan det være penger. Du har ingen ting å tape på å refinansiere boliglånet, sier Sidsel Sodefjed Jørgensen i. Har du planer for eksempel om oppussing fremover? Du får et litt større boliglån , men du får lavere rente.


Pengene kan du bruke som du vil — kanskje til oppussing hjemme eller på hytta? Svaret er kanskje et annet enn du tror. I denne artikkelen ser vi på ulike finansieringsmetoder for oppussing , og vurderer hvilken type lån som vil lønne seg best . Med refinansiering av lån kan du få en lavere rente og bedre vilkår.

I tillegg regnes refinansiering for oppussing som et boliglån , når du tar pant i eiendom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg