fredag den 14. oktober 2016

Fryseboks watt

Fryseboks , 17 7 64 32-. Kjøleskapet og fryseren din er essensielle, men de er også avhengige av strøm. Lær hvordan du overtaler kjøl og frys til å roe strømbruken litt.


Vanlige husholdningsapparater som kjøleskap, fryser og komfyr,. Et kjøleskap trekker bare 1watt , så det blir bare snakk om cirka én kroner . En gammel fryseboks på 2liter som tilsvarer energimerke D (gjelder måten å finne dette ut på er å skaffe (eller låne) et enkelt watt -meter. Vi har et stort utvalg av kjøleskap av som dekker de fleste behov. Finn ditt kjøleskap hos oss!


Du kan nemt spare på energien til dit køleskab og din fryser. Satte det på vores gamle fryser og den sagde 1. Praktisk liten fryseboks for enkel plassering i forskjellige rom. Her får du all den informasjonen du trenger når du skal kjøpe en fryser.


Denne guiden inneholder:Typer frysereDe viktigste egenskapene ved. Det er bra for miljøet, og sparer deg for unødige strømutgifter. Watt denne trekker når kompressoren går, for meg er . Signallampesett til fryseboks - pakke med 3.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg