tirsdag den 18. oktober 2016

Hvordan bygge bod inntil vegg

Se hvordan du bygger en liten bod. Du trenger dette for å bygge redskapsbod. Mål opp hvor taket skal møte veggen og skru fast stender Q på veggen.


Her finner du inspirasjon og byggeveiledninger til hvordan du kan bygge en. Du kan bygge uteboden uten å søke, og byggingen er faktisk unnagjort på et par dager!

Han anbefaler en påbygningsbod hvis du ønsker en diskret bod oppført inntil husveggen. Den fjerde veggen deler boden med din egen bolig. Jeg ønsker å bygge noe med tak over, kall det gjerne en bod. Hvordan er reglementet på sånt? Men det må nesten være inntil veggen.


De fleste boder, redskapshus og lekehus er produsert i ubehandlet trevirke. Men hvordan skal jeg da få kledd boden min på utsiden?

Da må jeg snekre stenderverk og kledning flatt for så å reise hele veggen opp i ett . Lurte på å sette opp en bod , lignende den du ser under. Mønehøyde kan være inntil m og gesimshøyde inntil m. Prøver å få tak i en liten utebo som kan bygges inntil eksisterende vegg. Er det noen som har tips til andre steder som har samme type bod.


Skal du bygge en bod , et lekehus eller lignende, trenger du et plant underlag. Lær hvordan to vegger bygges opp i bindingsverk. Stendere og sviller er deler i veggen. Det enkleste å montere er en bod som består av ferdige elementer. Vegger og tak er ferdige, enten hele eller i håndterbare deler, og det er . Den er under carport, så taket er det samme, boden er på ca 6m2.


Veden skal ligge til tørk i minst ett år for å kunne brenne optimalt. Hvis du ikke allerede har et vedskjul, er det på tide å bygge et! Nye regler gjør at naboen kan bygge større uten hverken å søke. Er uteplassen tett inntil naboens grense, kan man nå bli overrasket av en .

Les også hvordan du kan gi hagen et verdifullt løft og hvordan du kan . Bygget kan plasseres inntil meter fra nabogrense. Tilbygg som sykkelskur, vedskjul eller bod til . Det er heller ikke lov å bygge kjeller. Videoen viser hvordan du bygger opp boden, samt hvilket verktøy og utstyr du trenger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg