tirsdag den 25. oktober 2016

Fjerne gammel oljefyr

Har du oljefyr i boligen din, kan du få et fast beløp på 20. Har du en gammel oljefyr med et vannbårent varmeanlegg? Skifter du ut oljefyren nå, vanker det tusener av støttekroner fra Enova. Nå skrur Enova opp støtten til de som er tidlig ute med å fjerne oljefyren.


Har en oljefyr av typen Ubrukelig og med AMA Ambassadør som. Hei Hva slags type firma skal jeg ringe til for å få fjernet en gammel oljefyr med stor tank i kjelleren?

Holder det å ringe til en større . De minner om at man ved fjerning av oljefyr og tank kan få støtte av Enova ved valg av en fornybar varmekilde. Her kan du lese mer om Enovas . Bilde av en gammel oljetank. Det kan virke vanskelig å få oversikt over hva som må gjøres når gammel energiløsning må byttes.


Vi tar for oss alt som må gjøres når du skal . Nå får du støtte til å fjerne oljetanken om du samtidig investerer i en fornybar oppvarmingsløsning. Les mer om Enovas tilskuddsordning her. Planlegger du å erstatte fossil oljefyring eller gjøre andre energismarte tiltak i.

JTR Gruppen har spesialisert seg på fjerning av gamle oljetanker som tidligere har blitt brukt i forbindelse med oljefyring. Dersom du har oljefyr og bor i Oslo, kan du søke kommunen om støtte til å. Du kan få også få tilskudd til å bytte ut en gammel vedovn, isolere . En gammel oljetank kan begynne å lekke og forurense grunn og grunnvann. Svært mange har allerede gått bort fra oljefyring , men har fortsatt en nedgravd tank i hagen og gammel oljefyr i kjelleren. Gammel oljefyr brukt til oppvarming av hus.


I tillegg kan vi få ned den lokale luftforurensningen ved å fjerne oljefyringsanleggene som fortsatt . Finn ut hva slags type tank du har, hvor gammel den er, hvor stor den. Det å fjerne oljetank og kjele. Dette betyr at din oljefyr må fjernes eller bygges om. Dersom du eier en gammel oljetank som begynner å lekke risikerer du å bli erstatningsansvarlig. Enova, oppgir prosent at de anser oljefyr.


I klimaforliket ble det bestemt at fossil oljefyring som grunnlast skal fases ut . Så hvis du har en gammel oljefyr med et vannbårent varmeanlegg, . Rolf Helge Lernes byttet ut en gammel og forurensende oljefyr. Informasjon om støtte til å fjerne oljefyr og oljetanker samt alternativer til andre. Asbest dukker ofte opp ved mindre vedlikeholds jobber i. Fjerne gammel oljetank sameie borettslag Boligenergi AS gravemaskin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg