torsdag den 13. oktober 2016

Leggbeskyttere på engelsk

Mannen påstår det heter leggbeskyttere og ikke noe annet. Leggbeskytter oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.


Er det noen som har tips om hvilke leggbeskyttere jeg burde kjøpe meg? Jeg vil helst ha et par som ikke er så alt for stor på leggen, men heller liten og lett.

Jeg husker på 90-tallet kunne man kjøpe store heldekkende leggbeskyttere som minnet om hockeybeskyttere. De var vistnok det beste, men ubehagelige å løpe . X Pro er lette leggbeskyttere som er designet for å beskytte leggene dine mot støt. De har en lav silhuett, for en minimalistisk følelse. Helt nye Pumps fra Emporio Armani i en nydelig nude farge.


I latviske Arena Riga bokset Tim-Robin Lihaug sin proffkamp nummer lørdag kveld. Manglende åpenhet om uønskede digitale hendelser har ført .

De som skal være med på kampen må huske gymtøy, leggbeskyttere og sko). Learn vocabulary, terms, and more with flashcards,. I fin stan den er innbundet i plast for å unngå skader. Det står noen ord til forrige.


Informasjon om hvordan du skal forholde deg ved fotballskader. Imorgen er det engelsk prøve (!!!), så jeg må nok pugge en del i dag. Men tror det kommer til å gå bra da.


I engelsk ligger jeg bare på femmere . Etymologi Ordet er lånt fra engelsk der det er flertallsformen av puttee eller puttie, et ord som igjen er hentet fra hindi patti, det vil si bandasje eller langt . Vi bobler omtrent over som nasjon, for alt som skummer vokser på polet. Når du bestiller inngår du en avtale direkte med våre leverandører. Hugs leggbeskyttere , fotballsko og gymtøy.


Engelsk : If my house were burning – what would. Str 37- 3 nesten ikke brukt. Spillereglementet i fotball, på engelsk kalt Laws of the Game, består av i alt regler.


Spillerne må å ha på seg trøye, shorts, sokker, sko og leggbeskyttere.

Tidligere lærte helsepersonell at trening kan være risikabelt for hjertepasienter. Men nå vet vi at det er kun ved akutte tilstander pasienter med hjerteinfarkt eller . Handle rimelig utstyr og maskiner på nettet når det passer for deg. For gårdbrukere, skogbrukere, hesteeiere og personer som har traktorer eller . Visakita inu valper til salgs engelsk hjul til salgs .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg