torsdag den 13. oktober 2016

Teakolie indendørs

Sterling Teakolie , til indendørs brug, 2ml. Teaktræ skal jævnligt have . Olie til behandling af teak og eksotisk hårdttræ. Giver en gylden silkemat overflade. Trænger dybt ind i træet og giver langvarig beskyttelse.


Hos DANSKFARVESHOP tilbyde vi mange forskellige kvalitets produkter.

Teak olie er en specialfremstillet olie til teaktræ, der fremhæver træets naturlige farve og beskytter i dybden. Her er er guiden til rengøring og oliebehandling af blandt andet møbler, bordplade, skærebræt og ubehandlet træ. Både teakolie og palisanderolie kan købes hos almindelige byggemarkeder og flere steder på nettet. Husk at det skal være olie til indendørs brug.


Til behandling og vedligeholdelse af ubehandlet teaktræ på møbler, døre, væg- og loftbeklædning. Brugsanvisning: Er overfladen. MILLER TEAK OLIE INDENDØRS 25L. Beregn fragten for denne vare.


Anvendelsesområde Indendørs.

Kan bruges både indendørs og udendørs. TEAKOLJE erstatter naturlige olier tabt i forvitring proces udendørs træ. Beskytter og plejer træværket.


Hvis det er finér så forsøg derfor først med ståluld væddet i teakolie , som. Jeg har anvendt denne Teakolie : kr. Det unikke blandingsforhold af. God til både have møbler og indendørs møbler. Altid lave priser og hurtig levering!


Sammenlign priser og læs anmeldelser af teak olie hobbymaterialer. Klik her og find den bedste pris nu! Miller teak olie ( indendørs ). Teakolie fra Zinolin bruges til behandling af ædeltræsoverflader som teak,. Vi udvikler og producerer miljøvenlig træpleje af høj kvalitet til indendørs og udendørs træ, samt andre overflader som fx vinyl og laminat. Når du skal vælge bordpladeolie, teak olie , eller olie til bordplade og andre overflader, er det vigtigt,.


Jotun - Teak olie Liter. Derudover teak olie bidrager til at styrke træ og øge holdbarheden af teak møbler. Når teak møbler er første gang tages i dit hjem, let frakke det med teak olie.


Ligesom mange andre olier, bliver ZINOLIN teakolie påført i et tyndt lag med en blød klud.

Upigmenteret teakolie med gode imprægneringsegenskaber, som gør rengøring nemmere. Gør træet modstandsdygtigt over for vand og smuds og fremhæver . Olien er baseret på rene olier og anvendes til oliebehandling af .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg