mandag den 24. oktober 2016

Rentbrennende vedovn test

Nov Men hva slags vedovn bør du velge dersom du skal bytte ut den gamle? Jan Sintef har gjort tester på utslipp fra vedovner , både gamle og rentbrennende fra de tidligste årgangene - og de aller nyeste rentbrennende. Nov Skal du kjøpe brukt ovn, så sjekk om den er rentbrennende ! Er du på jakt etter ny vedovn , er det ikke sikkert du skal gå for en som er brukt. Og i alle fall ikke en som er altfor.


Feb Det er én tabbe du må unngå når du kjøper vedovn.

Nov De moderne vedovnene er de beste og mest effektive når det kommer til presis styring av den altavgjørende lufttilførselen. Jan Alle nye vedovner som selges i Norge i dag er såkalt rentbrennende ovner. Ny forbrenningsteknologi gjør at de nye ovnene utnytter energien i . Oct RENTBRENNENDE VEDOVN : Alle nye vedovner som selges i Norge i dag er såkalt rentbrennende ovner. Eldre ovner, de som er produsert før . Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner , gamle som nye. Har du en gammel Jøtul parafinkamin bør du bytte til en ny rentbrennende vedovn nå.


Nov Hvis du skal kjøpe ny vedovn bør du gå for en svanemerket. Dec En typisk vedovn av gammel type, inkludert det mange kaller peis med.

Dec Har du ikke hjerte til å kaste ut din gamle etasjeovn, finnes det kanskje en annen løsning som også kan gjøre den mer rentbrennende. Dec Jeg skal bytte ut en gammel vedovn i stua og trenger innspill. W), enkel i bruk (brukervennlig) og rentbrennende. En rentbrennende vedovn er lett gjenkjennelig. Den har hull som er ment for sekundærforbrenningen.


Det er enklest å få øye på. Disse ser du inne i vedovnen. Gamle vedovner slipper ut unødvendig mye partikler i hjemmet ditt – samtidig som de varmer dårlig. Halvparten av varmen fra veden går nemlig ut gjennom . Informasjon om alt fra vanlige vedovner til biopeiser og gasspeiser.


Nye rentbrennende peisovner gir små utslipp og er langt mer energieffektive enn gamle peisovner som ofte har ufullstendig forbrenning. Test av peisovner på DinSide . Se vårt brede utvalg av peis og vedovner fra kjente merker som Jøtul, Dovre og fler. Vi har også alt av tilbehør som trengs til din peis og ditt ildsted.


I tillegg reduseres forbruket av ved samtidig som varme-effekten øker . Klikk Kule peisovner til under 15. Jan Ønsker du å pynte opp den stuen med en flott, gammel vedovn ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg