fredag den 28. oktober 2016

Balansert ventilasjonsanlegg med varmepumpe

Varmepumpen du verken ser eller hører. Et moderne ventilasjonsanlegg med integrert varmepumpe gir deg godt inneklima og perfekt temperatur året rundt. Skal i gang med husbygging på nyåret, og må avgjøre behov for oppvarming/ kjøling.


Tanken er å benytte luft-luft varmepumpe som . Vi planlegger å kjøpe et Flexit S7R balansert ventilasjonsanlegg med styring for kjøling og varmebatteri. Til oppvarming har vi tenkt . I tillegg til balansert ventilasjon med roterende varmeveksler på luften innenfra, har det en varmepumpe som henter energi fra avkastluften. Tiden er inne for kombinasjonen balansert ventilasjon og.


Er det smart med balansert ventilasjon og varmepumpe sammen. Du kan spare inn en investering på flere hundre tusen på få år. Dette er en varmepumpe som har balansert ventilasjon – oppvarming av det reelle forbruksvannet og uttak til vannbåren varme. NIBE F3er en komplett avtrekksvarmepumpe som produserer ventilasjon, varme.


Med et balansert ventilasjonsanlegg blir en energiøkonomisk. Balansert ventilasjon med varmepumpe , fra 96. Pristilbud inkluderer: - prosjektering - materialen - montering - regulering - dokumentasjon.


Varmen kommer fra en luft-til-vann- varmepumpe som bruker. Det er undertrykk også i et bygg med tradisjonell balansert ventilasjon ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg