tirsdag den 25. oktober 2016

Fjerne oljetank støtte

Det gis også støtte til rens og fjerning av oljetank , hvis du samtidig investerer i en. Nå kan du også få støtte til å fjerne oljekaminen i din fritidsbolig. Les mer om støttetilbudet her.


Underveis i registreringen av varmesentralen får du mulighet til å krysse av for at du ønsker ekstra støtte til fjerning av oljefyr og -tank. Har du hørt om ”Enovastøtten”, men er ikke helt sikker på hvordan den fungerer?

Da har du kommet til rett sted. For å fremskynde skiftet til fornybare varmekilder . Fjerner du oljetanken før denne fristen, kan du få økonomisk støtte til å fjerne den. Hva koster det å fjerne en nedgravd oljetank ? Skal oljefyren ut, bør du passe på å fjerne oljetanken samtidig. De minner om at man ved fjerning av oljefyr og tank kan få støtte av Enova ved valg av en.


Da går du fram slik for å fjerne den. Hvordan fjerne oljetanken og hvor mye koster det?

Enova gir støtte til fjerning av oljetank. Når boligeier erstatter en oljefyr med varmepumpe eller bioenergi gir Enova støtte til fjerning av oljefyr og oljetank. En nedgravd oljetank kan være både miljø- og helseskadelig. Tiltaket må ha vært gjennomført i løpet av de . Støtte hvis du fjerner fossil oppvarming. Det er du som er ansvarlig for at en oljetank på din eiendom ikke lekker.


Hos Enova kan du få tilskudd til fjerning av oljetank hvis du samtidig . Det betyr at Bærum kommune tilbyr økonomisk støtte på kr 10. Ordningen gjelder for boliger i . Folk som kjøper bolig med oljetank har ofte ikke peiling på hvilket ansvar de får med på. Kostnadene for å fjerne en gammel tank varierer. Fjerning av nedgravd oljetank med fri adkomst for av og pålessing – Gravearbeider. Du kan få økonomisk støtte til investering i klimatiltak i boligen.


UTFASING AV OLJEKAMIN OG OLJETANK. Privatpersoner med en oljetank i hagen kan få tilskudd fra Enova. Oslo kommune gir støtte til borettslag som vil fjerne oljefyren og oljetanken .

Dersom du har oljefyr i din bolig, kan du fortsatt søke om ENOVA- støtte. Når du skal fjerne den gamle oljetanken kan det være smart å installere en ny,. Atstupenas og Jan Erik Schelander fra Franzefoss klar en oljetank til rensing. Med en nedgravd oljetank menes en tank under bakkenivå, som anvendes eller er tenkt anvendt til.


Enova tilbyr støtte for bland annet utfasing av oljefyr. Enova vil bidra til at eierne av oljefyrene kutter klimagassutslippene sine allerede nå. Det er derfor viktig å få kvalifisert hjelp til å fjerne og destruere oljetanken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg