mandag den 10. oktober 2016

Oppmerking 7er bane

Mål: ellevermål ( ,x m). Straffefeltet: 1m fra stolpen og 1m ut. Anbefalte banestørrelser og spillformer i ungdom-, junior- og seniorklassene er.


OPPDELING AV STOR BANE TIL TO BANER FOR -ER FOTBALL. Planen viser alternativer for oppmerking ).

På klubbforum arrangert av kretsen i vinter ble det enighet blandt klubbene i Nord-Østerdal om hvilken størrelse som skulle brukes for 7er og 9er bane. Kritt, hjørneflagg, linjespray, markeringsbånd til oppmerking av fotballbaner. Markeringsvogn Roll Liner Markeringsvogn for våtmaling. En fotballbane er en bane hvor det spilles fotballkamper. HER er en veiledning til merking av fotballbane utarbeidet av baneansvarlig.


Merking av banene er hvert enkelt lag sitt ansvar. Bjerkakerbanen deles opp i fire like store deler ( baner ) som kalles for Bane A, Bane B,.

A og bane B stor sett til 5er og 7er -kamper i barnegruppa,. Bruk og oppmerking av banene er derfor forskjellig før og etter kl. Pass på at du booker den riktige. Treerfotball innføres for aldersgruppen under år. For de under år kan femmerfotball bli litt for komplekst.


Banestørrelse: 3er, 5er, 7er og 9er. Drammens Ballklubb Gamborgs vei 5 . Fotballforbundets anbefalinger for banestørrelser. Dette er ikke en fullskala bane , som vi tidligere har skrevet.


Men en 9er bane med oppmerking for stykk 7er baner og stykk 5er baner. Nytt banedekke med pa levert med innsydd oppmerking. Det settes av et gressareal på størrelse med en 7er - bane i tillegg til den . På -er baner er det ingen oppmerking og det vil derfor være umulig i . T- BANE : til Helsfyr eller buss 21. Målene : Det vil benyttes 7er fotball mål eller håndballmål om vi får tak i dette.


Offentlig trafikkskilt, signal eller oppmerking må ikke brukes på eller ved veg.

Fotballgruppa har et skrikende behov for bane til trening og kamper. Oppmerking som legges inn på stedet. Kunstgress ink mål for 7er bane.


Når en spiller med kontroll over ballen, prøver å rekke den eller prøver å . Banedekke: Grus ( -er bane ). Følg oppmerking Tveita IL garderober. Fotball 7er - bane (x m): bsa Giske IL, Vigra IL, Vigra skule og ev . I OL oz oɛ ovTog for fogoz .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg