torsdag den 13. oktober 2016

Fliser restlager

Fliser i overskud - uafhentede bestilinger og lignende. Kig forbi vores butik på Amager eller køb online. UDSALG – TILBUD – KLINKER – FLISER – MOSAIK.


Der er altid gode tilbu og interessante partier, i Mosaikhjørnet, men husk at tilbuddet kun gælder, . KOM OG BESØG BAGHUSET STÆRKT NEDSATTE VARER TIL NETTOPRISER BILLIGERE BLIVER DET IKKE. Noisette fliser vist i ​ udstillingen.

JYLLANDS STØRSTE UDVALG Over 50. Fliser , klinker - rester sæbeskål retor, Står du lige og mangler en flise eller klinke. Der er et stort restlager på Husby Murerforretning. Vi anbefaler at besigtige varen inden køb, da restvarer og 2. Køb belægningssten og herregårdssten i alle typer og varianter. Vi leverer gratis belægningssten, herregårdssten og havefliser ved køb over 6. God kvalitet til den rigtige pris.


Oversigt over udgåede varer, restpartier, 2. Køb billigt restparti af fliser og belægningssten til have og indkørsel.

Vi har kunder i hele Danmark og et stort forhandlernet. Kvalitets fliser til ekstra nedsatte priser. Danmarks førende leverandør af fliser til byggeriet. Fri fragt og hurtig levering! Med mere end års erfaring importerer vi selv vores store udvalg af fliser og klinker fra Italien, Portugal, Spanien, Tyskland m. Vi er derfor glade for at se billeder fra . Shop online og få leveret direkte til døren.


Hos SILVAN finder du fliser og klinker til både vægge og gulve. Stort udvalg af forskellige typer og prisklasser. Gælder alle produkter i vores restlager. Vi garanterer billigste priser. Giv badet, køkkenet eller bryggerset en make-over med flotte nye fliser og klinker til gulvet og væggen.


Lave priser og stort udvalg. En af de unikke egenskaber, der findes ved granit er farven, den . Imola, der er en kendt producent af mange smukke fliser. Tilbudsfliser og restlager ”, som er . Vis produktside for: diverse chaussesten rest lager salg.


Granit fliser TG-jetbrændt top.

Et restlager av fliser selges Hvite veggfliser 20x20cm 2stk 100kr for alle Brune gulvfliser 20x20cm stk 50kr for alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg