mandag den 24. oktober 2016

Wirelås jula

Extra kraftigt vajerlås för motorcyklar, mopeder och fyrhjulingar. Inplastad vajer och kraftig låscylinder. Vajern är helt fristående från låskolven, vilket gör att du enklare kan utnyttja vajerns fulla längd.


Välkommen till oss på Jula ! Vi har prylarna för en härlig och aktiv fritid oavsett om den utspelar sig i skogen, på vattnet, cykeln eller i träningsrummet.

Letar du efter en vajer till din vinsch? I vårt stora sortiment hittar du stållina, duplexlås och wirelås. Vi erbjuder noggrant utvalda produkter från Multimarine, Prof.


Gubbdagis och Jula säljer wirelås för runt 100-lappen, men är det något attt ha? Sedan gjorde jag en ny ögla med wirelås från Jula som jag. Låsning, Nyckellåsning Portabel säkerhetsbox med wirelås.


Smart och säker förvaring av värdeföremål som du vill skydda under resan, i firmabilen, husvagnen.

Hej, tänkte höra om det är någon som har några erfarenheter av julas vajerlås med larm? Står ju att det ska larma med 1decibel borde väl . Dock undrar jag om det funkar med galvad wire, eller om man borde ha någon annan typ av wire. En plastad vajer från Jula som man låset fast med ett litet hänglås i framklingan - inte så säkert, men går inte bara rycka och går inte cykla iväg . Tunna mjuka hoprullade vajerlås brukar finnas i BT,CO och Jula om det duger :) Nja, det ska iaf ha intentionen att fungera som stöldskydd :-) . Granit Xplus, Trelock BS 4och det kraftiga kättinglåset Tonyon från Jula. Om ikke så har Jula , Biltema og Clas Ohlsson.


Inte så snyggt kanske men funkar fint så länge . Slitstarka och väl utformade klammrar, standarden för allt stål med en rundad krona. Vintercover med wirelås förhindrar vattenfördampningen och håller löv, smuts och solljus borta. Det är det enkla kabellåset från Jula som går att öppna på det här sättet.


Men även det populära och förhållandevis dyra kättinglåset Ugrip från . Cirkapris ( kronor), 2kronor. Detta ingår, Låshållare, två nycklar. Wire samt wirelås att hänga pumpen i. Jag hittade detta verktygssätt på JULA ,.

Silikonform som passar perfekt i Omnia miniugn. Linutlösare, trollinglo djupriggar och mycket mer till kanonpriser på Orsa fiskecenter. Snabba leveranser och bra service! Titta i kategorin SAS för att hitta din produkt - Net2World.


Wirelås ABUS Grip O Cable, vit, cm. Biltema, Jula etc är inget att hänga i granen när det gäller sånt här. Köp Jack Wolfskin och andra friluftskläder online hos Active Outfit. Hos oss hittar du ett brett sortiment av friluftskläder, jaktkläder, fiskekläder, jaktutrustning, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg