fredag den 21. oktober 2016

Vedlikehold teakmøbler

Utemøbler av hardved tåler mye juling. Men det er viktig at de blir oljet, og da med den riktige oljen. Olje til hardved skal ikke danne sjikt i overflaten. Vintage teakmøbler er ofte møbler med god design, og teak er et spesielt flott. Det aller meste av teakmøbler er behandlet med olje originalt.


De finner veien fra loft, loppiser og bruktbutikker inn i stuene våre.

Men hvordan hjelper man teaken tilbake til sin fordums . Flekker på bord og stoler er ikke nødvendigvis en skade i treverket - spesielt ikke når det kommer til koppmerker i bordoverflaten. Teakmøblene inneholder mye olje og harpiks fra naturen av, . Hvis du har vært flink til å vedlikeholde hagemøbelene dine, bør du tenke på å opprettholde et enkelt vedlikehold gjennom sommersesongen. Våren er her og utemøblene må klargjøres for sesongen. Har du teak eller hardwood terrasemøbler kan du bruke følgende veiledning.


Behandling og vedlikehold av teakbord. Vask bort alt slipestøvet med rødsprit. Tre er et levende naturmateriale som behøver pleie og vedlikehold.

Les hvordan du behandler tremøbler og bevarer det fine trematerialet. Treverk er et organisk materiale som kan være en utfordring i et marinemiljø. Teaken som EuroDesign benytter i sine produkter kommer kun fra fullvokste, store teakplantasjer som har vært tilstede på Java i Indonesia i. Vi kjøpte noen teakmøbler i fjor. Løser opp og tilfører fett Line Augustin hos Alanor, importør av produkter for vedlikehold i hjemmet, har følgende forklaring på hvorfor dette . Fornying av teakmøbler gjøres i to trinn:. Hvis man velger å ikke behandle teak- møbler vil trevirket få et grålig patinert ytre,.


Vedlikehold om våren før møblene tas i bruk for sesongen. Gi hagemøblene dine i tre et lengre liv gjennom jevnlig vedlikehold. Rengjør, slip og gi dem olje eller maling.


Det anbefales å friske opp oljebehand- lingen 1-ganger i året. Start med en vask med WOCA Møbel-Rens. For rengjøring, behandling og vedlikehold av tremøbler er dette en god.


Ubehandlet er teakmøbler stort sett vedlikeholdsfrie med mindre du . Teakbord Bordplate med kryssfinerkjerne. Natene er gjort med Sikaflex. Boracol Teak Special egner seg svært godt til å holde teakdekk . De fleste teakmøbler er oljet, det finnes noen billigere varianter som er lakket, men i hovedsak så ser du lett hvilken overflatebehandling det . Våre TEAKMØBLER fra sertifiserte leverandører i Indonesia er produsert i utmerket teakkvalitet - derfor har .

Beis er den behandlingsformen som stort sett krever minst vedlikehold , og er lettest å vedlikeholde. Den bevarer også trestrukturen bedre enn . Det er en grunn til at designklassikere aldri går av moten – det er enkelt å holde dem moderne Hvitt brukes overalt i hjemmet. Derfor føles det veldig frigjørende . Minimalt med vedlikehold krever disse aluminiumsmøbler med rutsfrie beslag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg