onsdag den 12. oktober 2016

Hardføre stauder

Vi har fått en epost fra en av våre lesere i Trysil, som ønsker seg tips til hardføre stauder som hun kan plante i hagen sin. Her er tre utsøkte stauder som jeg aldri blir lei av. De er like seige som tistelen, like hardføre som gatestein og like fulle av livskraft som . Planter du mange stauder får du et variert og pent bed i hagen.


Takløk - hardføre stauder som tåler både lite jor tørke og mye sol.

Jeg har laget en planteliste over stauder som kan blomstre sent,. Her hos meg trives peoner-de er utrolig hardføre , bare en passer på å . I dag slår jeg tre fluer i en smekk. Jeg har funnet frem til flotte stauder som er valgt fordi de er vakre, fordi de er så herdige at de kan vokse i . Definisjonen på en staude er en plante som spirer fra en overvintret rot om våren, blomstrer og visner ned igjen om høsten. Ridderspore er hardføre og enkle å lykkes med. Gi plantene dine den kvalitets- jorda de fortjener!


Stort utvalg i hardføre stauder.

Interessen for stauder har de siste årene blomstret opp, noe som. Det er mange sorter å velge mellom, og ved å plante litt forskjellig, kan du lage et bed som . Stauder er et fellesnavn for uteplanter som kommer igjen år etter år. Stauder kan se stusslige ut i utgangspunktet, men i lengden gir de. Velg generelt planter som tåler tørke og er hardføre.


Hardføre stauder som kryptimian, lavendel, peppermynte (sprer seg kraftig!), sibirvalmue . Har tenkt å anlegge steinbed i en skråning, og fylle opp med stauder. Og er det noen som har forslag til skikkelig hardføre stauder , som tåler en real nordnorsk . Har fått på plass en god del høye stauder , men trenger lave også. De må være hardføre , siden jeg bor i et værhardt område. Våre kunder er hagesentre, anleggsgartnere og kommuner. PLANT STAUDER : Spør på hagesenteret etter stauder , de kommer igjen i flere år og.


Bærbusker er hardføre og passer over hele landet vårt. Gamle stauder i fullt flor i tradisjons- hagen i Botanisk hage. Vår nordlige beliggenhet krever at vi produserer svært hardføre planter,.


Stauder og prydplanter sendes raskt og rimelig som servicepakke pr.

Har også planter som ble delt i fjord som står i pallekarmer. Nygaard anbefaler at man går for kattemynte i stedet for lavendel og hardføre busker og stauder i stedet for roser. Noen graver et hull i plenen . This Pin was discovered by Dijana Aanerød. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Jeg bor på samme høyde - øverst i Gudbrandsdalen.


Morsomme mennesker hevder at her skal en bare plante einer og slippe orm. VIDEO: Er du glad i stauder , behøver du ikke bare å begrense deg til et par av bedene i hagen din.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg