tirsdag den 11. oktober 2016

Sammen om bedre mad

Vi fejrer det første år med vores nye madmanifest. Se et udvalg af vores varer og mød vores leverandører og partnere i magasinet Sammen Om Bedre Mad. Vi har en vision om at sætte det gode målti den gode vare, og de gode valg på dagsordenen.


Sammen om bedre mad til middag og en snak om bedre madkultur. Kom og vær me det bliver .

Madmanifestet lover blandt andet Coops kunder mere smag, bedre. Læs også: Minister og butikker går sammen om indsats for sundhed og. Interessen for mad har aldrig været større, og danskerne skal til at lære at sætte . Vi skal have en hyggelig aften med lækker ma super underholdning – og . Claus går i køkkenet og inspirerer med tricks . Her kan du bestille materialer, der støtter op om aktiviteter, som sætter fokus på at være sammen om bedre mad og Coops . Brug historien om Coops eget kafferisteri i Kenya til at engagere jeres medlemmer i bedre.


Odenses strategi på mad - og måltidsområdet.

Klik på billedet for at åbne strategien. Giv skoleelever en god madoplevelse med aktiviteter, der kan støtte op om Coop- missionen Børn skal være bedre til at lave mad end deres forældre. Coop- Sammen - om - bedre - mad -the-social-business-company. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. TV og Coop ønsker at vise, at god og lækker mad ikke kun.


Vesthimmerlands Museumsforening og Kvickly Aars er gået sammen om historisk arrangement . Strategien handler om tilgangen til mad og måltider, om råvarer og rammer. Tagget med sammen om bedre mad. Dette markerer Coop hele året med forskellige aktiviteter, . VORES MAD OG MÅLTIDER - SAMMEN OM BEDRE MAD Vi vil gå sammen med kunder, leverandører og eksperter om at skabe mere . Hver dag handler vi om dig, så du kan handle godt. Så vi sammen med vores millioner medlemmer kan dyrke fællesskabet om bedre mad. Mit ønske var jo, at vi skulle være ” sammen om bedre mad ”. Så ville det kun være rimeligt, at de præcist vidste, hvad vi ville.


Og tilbered frisk, hjemmelavet ma der giver gode oplevelser. I Coop er vi sammen om bedre mad. Vi tror på, at det gode måltid er en kilde til et godt liv og til fællesskab mellem mennesker.

Ma der smager, gør en verden til forskel. Et arbejde der aktivt involverede . Der skal være mere tid til at spise sammen med familien. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest. Maja Hansen hat diesen Pin entdeckt. Så det er sammen om bedre mad , der er Coops helt overordnet vision i det, siger Charlotte Skovgaar der er projektdirektør.


Læs om GoCooks mange undervisningsmaterialer og aktiviteter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg